Tomek G - grzybobranie 23 wrz 2019, poniedziałek

sezony 2019 0923-0929 LD dolnośląskie #122 (78 fot.) kujawsko-pomorskie #66 (41 fot.) lubelskie #41 (18 fot.) łódzkie #84 (51 fot.) lubuskie #49 (32 fot.) małopolskie #83 (57 fot.) mazowieckie #130 (68 fot.) opolskie #38 (23 fot.) podkarpackie #41 (23 fot.) podlaskie #17 (5 fot.) pomorskie #86 (63 fot.) świętokrzyskie #49 (35 fot.) śląskie #204 (162 fot.) warmińsko-mazurskie #40 (25 fot.) wielkopolskie #156 (81 fot.) zachodniopomorskie #64 (45 fot.) woj. nieokreślone #9 (4 fot.) zagranica #1 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Las duży mieszany. W lesie wilgotno. Ludzi dziś niewiele. Prawdziwki po kilka sporo zdrowych. podgrzybki po kilka sporo zdrowych. Zajączki po kilka sporo zdrowych. Koźlarki pojedyńcze sporo zdrowych. Krawce pojedyńcze zdrowe. Maślaki po kilka zdrowe. Sitarki całe stada zdrowe. Rydze pojedyńcze zdrowe. Kanie pojedyńcze zdrowe. Dużo rośnie grzybów mniej znanych lub niejadalnych. Dziś udało się trafić że nie było takiej konkurencji jak wczoraj i efekt zbioru jest. Wysyp trwa w najlepsze ale będzie jeszcze lepiej ponieważ sporo młodych grzybów wyrasta.
sezony 2019 0923-0929 LD dolnośląskie #122 (78 fot.) kujawsko-pomorskie #66 (41 fot.) lubelskie #41 (18 fot.) łódzkie #84 (51 fot.) lubuskie #49 (32 fot.) małopolskie #83 (57 fot.) mazowieckie #130 (68 fot.) opolskie #38 (23 fot.) podkarpackie #41 (23 fot.) podlaskie #17 (5 fot.) pomorskie #86 (63 fot.) świętokrzyskie #49 (35 fot.) śląskie #204 (162 fot.) warmińsko-mazurskie #40 (25 fot.) wielkopolskie #156 (81 fot.) zachodniopomorskie #64 (45 fot.) woj. nieokreślone #9 (4 fot.) zagranica #1 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

Tomek G - grzybobranie 23 wrz 2019, poniedziałek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji