warmińsko-mazurskie - grzybobrania od 31 paź. do 6 lis. 2016

sezony 2016 1031-1106 dolnośląskie #73 (49 fot.) kujawsko-pomorskie #24 (7 fot.) lubelskie #21 (2 fot.) łódzkie #34 (14 fot.) lubuskie #12 (6 fot.) małopolskie #30 (17 fot.) mazowieckie #62 (22 fot.) opolskie #31 (16 fot.) podkarpackie #19 (5 fot.) podlaskie #3 (1 fot.) pomorskie #21 (11 fot.) świętokrzyskie #10 (6 fot.) śląskie #82 (53 fot.) warmińsko-mazurskie #3 (1 fot.) wielkopolskie #61 (27 fot.) zachodniopomorskie #33 (17 fot.) woj. nieokreślone #8 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
5.lis 2016
stary grzybiarz (bez logowania)
(60/h) W niedzielę 30 myślałem że sezon grzybowy już się zakończył, ale dzisiaj nie odpuściłem i znowu pojechałem do lasu. Warto było, zbierałem od 9 do 13 i znowu dwa pełne wiadra (w tym 1 piękny i zdrowy prawdziwek). Zdjęcie słabe bo ze starego telefonu.
2016.11.5 19:19
5.lis 2016
dziadek (bez logowania)
(40/h) miałem już zakończyć sezon grzybobrania, ale wpisy z pomorskiego, te zielonki, na zdjęciach, pojechałem, w swoje miejsce, a pogoda wspaniała, prawda jest taka 3 sztuki żółtej zielonki, 4 kanie bardzo dorodne, i opieńka której zebraliśmy w 3 osoby dwa kosze, chyba koniec sezonu???, pozdrawiam grzybarzy, dziadek.
2016.11.5 17:02
5.lis 2016
michalek (bez logowania)
(50/h) Tylko kania,
2016.11.5 10:08
sezony 2016 1031-1106 dolnośląskie #73 (49 fot.) kujawsko-pomorskie #24 (7 fot.) lubelskie #21 (2 fot.) łódzkie #34 (14 fot.) lubuskie #12 (6 fot.) małopolskie #30 (17 fot.) mazowieckie #62 (22 fot.) opolskie #31 (16 fot.) podkarpackie #19 (5 fot.) podlaskie #3 (1 fot.) pomorskie #21 (11 fot.) świętokrzyskie #10 (6 fot.) śląskie #82 (53 fot.) warmińsko-mazurskie #3 (1 fot.) wielkopolskie #61 (27 fot.) zachodniopomorskie #33 (17 fot.) woj. nieokreślone #8 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

warmińsko-mazurskie - grzybobrania od 31 paź. do 6 lis. 2016

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji