Iwona i Mariusz Grzybozbiercy - grzybobranie 12 wrz 2017, wtorek

sezony 2017 0911-0917 DS dolnośląskie #118 (57 fot.) kujawsko-pomorskie #30 (13 fot.) lubelskie #30 (12 fot.) łódzkie #86 (26 fot.) lubuskie #21 (11 fot.) małopolskie #102 (60 fot.) mazowieckie #113 (48 fot.) opolskie #36 (12 fot.) podkarpackie #41 (20 fot.) podlaskie #9 (2 fot.) pomorskie #26 (10 fot.) świętokrzyskie #60 (33 fot.) śląskie #180 (78 fot.) warmińsko-mazurskie #22 (8 fot.) wielkopolskie #79 (25 fot.) zachodniopomorskie #24 (6 fot.) woj. nieokreślone #15 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Wysyp rydzów... dziwne że w tej części kraju, rzadko zbiera się ten niewątpliwie smaczny grzyb;) spotkaliśmy grzybiarza który popatrzył na to co mamy w koszyku i rzucił- eee tam "Ja sękatych nie zbieram" tym czasem to jeden z najbardziej aromatycznych i najsmaczniejszych grzybów :) po dzisiejszej przebieżce dociera smutna prawda-trzeba poprawić kondycję;) ale ten dzień zaowocował 9 kg rydzów wszystkie zdrowe!!! jest 2 w nocy, uwinęliśmy sie z przetworami :) warto było brodzić w tych trawach;) maślaków dość sporo, następny wypad-kierunek prawdziwki :) pozdrawiamy!!!
sezony 2017 0911-0917 DS dolnośląskie #118 (57 fot.) kujawsko-pomorskie #30 (13 fot.) lubelskie #30 (12 fot.) łódzkie #86 (26 fot.) lubuskie #21 (11 fot.) małopolskie #102 (60 fot.) mazowieckie #113 (48 fot.) opolskie #36 (12 fot.) podkarpackie #41 (20 fot.) podlaskie #9 (2 fot.) pomorskie #26 (10 fot.) świętokrzyskie #60 (33 fot.) śląskie #180 (78 fot.) warmińsko-mazurskie #22 (8 fot.) wielkopolskie #79 (25 fot.) zachodniopomorskie #24 (6 fot.) woj. nieokreślone #15 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

Iwona i Mariusz Grzybozbiercy - grzybobranie 12 wrz 2017, wtorek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji