podlaskie - grzybobrania od 20 sie. do 26 sie. 2018

sezony 2018 0820-0826 dolnośląskie #6 (2 fot.) kujawsko-pomorskie #5 lubelskie #1 łódzkie #16 (11 fot.) lubuskie #1 małopolskie #20 (12 fot.) mazowieckie #10 (5 fot.) podkarpackie #8 (2 fot.) podlaskie #4 pomorskie #14 (8 fot.) świętokrzyskie #7 (3 fot.) śląskie #5 (5 fot.) warmińsko-mazurskie #6 (3 fot.) wielkopolskie #3 (1 fot.) zachodniopomorskie #7 (3 fot.) woj. nieokreślone #2 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
pow. Białystok
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
20 sie 2018, poniedziałek
Manio 2018.8.20 20:07

mm — ok. 100 na godzinę
Kurki

pow. sokólski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
24 sie 2018, piątek
pogodynka 2018.8.24 12:15 ★

mm — ok. 0 na godzinę
Trzy różne miejscówki - nic, totalne zero.

pow. białostocki
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
24 sie 2018, piątek
Norbi 2018.8.24 15:32

mm — ok. 0 na godzinę
Totalna pustynia. Brak jakichkolwiek grzybów.

pow. Białystok
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
25 sie 2018, sobota
Manio 2018.8.25 17:36

mm — ok. 100 na godzinę
Kurki, 2 podgrzybki, 5 maślaków, 4 podbrzeźniaki

sezony 2018 0820-0826 dolnośląskie #6 (2 fot.) kujawsko-pomorskie #5 lubelskie #1 łódzkie #16 (11 fot.) lubuskie #1 małopolskie #20 (12 fot.) mazowieckie #10 (5 fot.) podkarpackie #8 (2 fot.) podlaskie #4 pomorskie #14 (8 fot.) świętokrzyskie #7 (3 fot.) śląskie #5 (5 fot.) warmińsko-mazurskie #6 (3 fot.) wielkopolskie #3 (1 fot.) zachodniopomorskie #7 (3 fot.) woj. nieokreślone #2 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

podlaskie - grzybobrania od 20 sie. do 26 sie. 2018

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji