świętokrzyskie - grzybobrania od 28 cze. do 4 lip. 2021

sezony 2021 0628-0704 dolnośląskie #16 (16 fot.) lubelskie #4 (4 fot.) łódzkie #13 (9 fot.) lubuskie #3 (3 fot.) małopolskie #11 (10 fot.) mazowieckie #17 (15 fot.) podkarpackie #6 (2 fot.) podlaskie #4 (3 fot.) pomorskie #5 (4 fot.) świętokrzyskie #3 (3 fot.) śląskie #15 (15 fot.) warmińsko-mazurskie #6 (4 fot.) wielkopolskie #6 (4 fot.) zachodniopomorskie #6 (4 fot.) woj. nieokreślone #1 zagranica #2 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
4.lip 2021
Wimar
(5/h) W starym lesie grabowym koźlarze grabowe i kilka gołąbków, chociaż większość grzybów z lokatorami.
2021.7.4 20:24
4.lip 2021
Wimar
(30/h) W 4 osoby za 2,5 godziny zebraliśmy w młodnikach bukowych kosz kurek. W miejscach, gdzie mieliśmy nadzieję na czerwone i inne rurkowce, jedynie 4 goryczaki i muchomor czerwieniejący wydarty z gardła ślimakowi. W lesie mokro, pachnie grzybnią. Nie wiem dlaczego szlachetne grzyby nie rosną 🤔
2021.7.4 20:18

szerzej:
W innym lesie jedynie 4 kurki. Wracając, wstąliliśmy na godzinkę do lasu z atamanami grabowymi w powiecie kazimierskim.

1.lip 2021
Śnieżyczka (bez logowania)
(10/h) Las mieszany przewaga sosenki. Jak to w sosence
kurki ale maniunie ledwo je zobaczyłam i policzyłam
39 sztuk ale jeszcze trzeba poczekać niech maluchy
podrosną :)
2021.7.1 18:20
sezony 2021 0628-0704 dolnośląskie #16 (16 fot.) lubelskie #4 (4 fot.) łódzkie #13 (9 fot.) lubuskie #3 (3 fot.) małopolskie #11 (10 fot.) mazowieckie #17 (15 fot.) podkarpackie #6 (2 fot.) podlaskie #4 (3 fot.) pomorskie #5 (4 fot.) świętokrzyskie #3 (3 fot.) śląskie #15 (15 fot.) warmińsko-mazurskie #6 (4 fot.) wielkopolskie #6 (4 fot.) zachodniopomorskie #6 (4 fot.) woj. nieokreślone #1 zagranica #2 (2 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

świętokrzyskie - grzybobrania od 28 cze. do 4 lip. 2021

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji