świętokrzyskie - grzybobrania od 11 sie. do 17 sie. 2014

sezony 2014 0811-0817 dolnośląskie #63 (13 fot.) kujawsko-pomorskie #5 lubelskie #21 (6 fot.) łódzkie #17 (8 fot.) lubuskie #12 (2 fot.) małopolskie #33 (14 fot.) mazowieckie #36 (4 fot.) opolskie #15 (3 fot.) podkarpackie #22 (9 fot.) podlaskie #4 pomorskie #12 (1 fot.) świętokrzyskie #4 śląskie #94 (13 fot.) warmińsko-mazurskie #13 (5 fot.) wielkopolskie #19 (5 fot.) zachodniopomorskie #18 (3 fot.) woj. nieokreślone #7 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
17.sie 2014
albramis
(6/h) Kilkanaście podgrzybków - stare i młode, kilka prawdziwych i kilkadziesiąt kurek (nie liczone grzybów na osobogodzinę). Bardzo udany wypad jak na tę porę roku i na dodatek niedzielę w południe. Oby tak dalej.
2014.8.17 21:02
14.sie 2014
randal (bez logowania)
(3/h) Sporo szatanów, kilka podgrzybków, trochę kurek - tragedia. Czekamy na jakiś wysyp. Może we wrześniu?
2014.8.14 21:29
14.sie 2014
dawiddxp (bez logowania)
(5/h) w lesie mokro woda miejscami stoi, grzybow jak na lekalrstwo. ogolnie 2 godziny w lesie 9 prawdziwków mlodych i kurka. pozytywnie tym bardziej ze wszystko zdrowizna
2014.8.14 17:40
13.sie 2014
szyszka (bez logowania)
(9/h) Pojawiły się prawdziwki, kurki, białe stojaki. Dużo małych, ale robaczywe nawet takie malutkie.
2014.8.14 17:37
sezony 2014 0811-0817 dolnośląskie #63 (13 fot.) kujawsko-pomorskie #5 lubelskie #21 (6 fot.) łódzkie #17 (8 fot.) lubuskie #12 (2 fot.) małopolskie #33 (14 fot.) mazowieckie #36 (4 fot.) opolskie #15 (3 fot.) podkarpackie #22 (9 fot.) podlaskie #4 pomorskie #12 (1 fot.) świętokrzyskie #4 śląskie #94 (13 fot.) warmińsko-mazurskie #13 (5 fot.) wielkopolskie #19 (5 fot.) zachodniopomorskie #18 (3 fot.) woj. nieokreślone #7 (1 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

świętokrzyskie - grzybobrania od 11 sie. do 17 sie. 2014

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji