opolskie - grzybobrania od 4 lis. do 17 lis. 2013

sezony 2013 1104-1117 dolnośląskie #13 (4 fot.) kujawsko-pomorskie #5 (2 fot.) lubelskie #10 łódzkie #13 (1 fot.) lubuskie #1 małopolskie #25 (7 fot.) mazowieckie #14 (3 fot.) opolskie #3 podkarpackie #35 (9 fot.) pomorskie #6 (1 fot.) świętokrzyskie #12 (1 fot.) śląskie #28 (7 fot.) warmińsko-mazurskie #1 wielkopolskie #8 (1 fot.) zachodniopomorskie #1 (1 fot.) woj. nieokreślone #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
10.lis 2013
qas (bez logowania)
(1/h) Po południu w ciągu 1 godz około 2,5 kg maślaków przeważnie małych, wpisałem 1 - nie mam najmniejszej ochoty liczyć sztuk.
2013.11.11 09:17
10.lis 2013
zuza (bez logowania)
(5/h) Cudny dzień, zakończenie sezonu grzybowego. Na skraju lasu 1 dorodny prawdziwek, 31 dkg. O dziwo sporo zdrowych, młodych mięsistych maślaków, kilka kozaków szarych, podgrzybki nawet młode się zdarzyły. Dużo spleśniałych, robaczywych, pogryzionych zostało w lesie. Ogółem pół koszyka i relaks, w lesie cisza, tylko 2 ludzi z psem spotkaliśmy. Do przyszłego roku zapaleni grzybiarze.
2013.11.10 22:05
8.lis 2013
miroo (bez logowania)
(2/h) Grzybów niewiele. Ale trafiło mi się parę czerwonych i w tym jeden naprawdę duży. podgrzybków też niewiele, w dodatku obgryzione przez ślimaki. Parę maślaków. W lesie ciepło i mokro, aż dziwne, że nie rosną. Koniec sezonu?
2013.11.8 22:28
sezony 2013 1104-1117 dolnośląskie #13 (4 fot.) kujawsko-pomorskie #5 (2 fot.) lubelskie #10 łódzkie #13 (1 fot.) lubuskie #1 małopolskie #25 (7 fot.) mazowieckie #14 (3 fot.) opolskie #3 podkarpackie #35 (9 fot.) pomorskie #6 (1 fot.) świętokrzyskie #12 (1 fot.) śląskie #28 (7 fot.) warmińsko-mazurskie #1 wielkopolskie #8 (1 fot.) zachodniopomorskie #1 (1 fot.) woj. nieokreślone #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

opolskie - grzybobrania od 4 lis. do 17 lis. 2013

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji