warmińsko-mazurskie - grzybobrania od 2 lip. do 15 lip. 2012

sezony 2012 0702-0715 dolnośląskie #47 kujawsko-pomorskie #8 lubelskie #3 łódzkie #12 lubuskie #11 małopolskie #36 mazowieckie #14 opolskie #3 podkarpackie #4 podlaskie #1 pomorskie #27 świętokrzyskie #1 śląskie #34 warmińsko-mazurskie #8 wielkopolskie #14 zachodniopomorskie #9 woj. nieokreślone #8 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
15.lip 2012
pawel (bez logowania)
(1/h) zebrano kilkanaście kurek, jednego prawdziwka
2012.7.16 10:45
13.lip 2012
mawien (bez logowania)
(15/h) Prawdziwki i maślaki
2012.7.13 09:25
12.lip 2012
BoloX (bez logowania)
(200/h) Na wiaderko 10 L kurki przypada ~5 koźlarzy, 2 borowiki szare. Wybierając się z samego rana (5 rano) można nazbierać i przynieść nawet 5 kg kurki!
2012.7.12 17:23
11.lip 2012
Pasym01 (bez logowania)
(50/h) Duze ilości kurek
2012.7.11 21:08
7.lip 2012
guru301 (bez logowania)
(20/h) Zebrano kurek
2012.7.9 22:13
4.lip 2012
BoloX (bez logowania)
(200/h) Około 200 szt/h koźlarzy, czerwonych łepków, maślaków i ponad 2 kilogramy kurki. Dosłownie wysyp. Stoiska przy szosie zapełnione grzybami tylko że cena odstrasza.
2012.7.4 15:23
3.lip 2012
Jerry (bez logowania)
(200/h) Zebrano koźlarze, maślaki, podgrzybki, prawdziwki.
2012.7.3 16:54
2.lip 2012
pasym01 (bez logowania)
(40/h) sporo kurek czesc duza. 10 kozaków w tym 7 pomaranczowych (w brzeziniakach), 1 prwadziwek ceglastopory! to chyba rzadkosc na Warmii!
2012.7.3 17:50
sezony 2012 0702-0715 dolnośląskie #47 kujawsko-pomorskie #8 lubelskie #3 łódzkie #12 lubuskie #11 małopolskie #36 mazowieckie #14 opolskie #3 podkarpackie #4 podlaskie #1 pomorskie #27 świętokrzyskie #1 śląskie #34 warmińsko-mazurskie #8 wielkopolskie #14 zachodniopomorskie #9 woj. nieokreślone #8 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

warmińsko-mazurskie - grzybobrania od 2 lip. do 15 lip. 2012

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji