Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
pow. wschowski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
15 sie 2005, poniedziałek
Indigo
2005.8.16 19:01
mm — ok. 25 na godzinę
na wekendzie nad jeziorkiem - wypad do lasu w sobotę - 2-3 około 40 maluktich podgrzybków, wypad w niedzielę 2,5 godziny 40 malutkich podgrzybków - jak popada to będzie wysyp w tych lasach bo widac tylko czekają na deszcz, około 20 kurek, 5 prawdziwków, 10 maślaków, podgrzyków złotawych nie licze bo zbierałem tylko najładniejsze, ogólnie lasy podgrzybkowe, ale jak ktos trafi na miejsce 200x200m to może znle
pow. międzyrzecki
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
20 sie 2005, sobota
cyku_new
2005.8.20 13:02
mm — ok. 200 na godzinę
No cóż dużo grzybów bardzo dużo podgrzybków i prawdziwwków w sosnowych lasach:P
pow. nowosolski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
20 sie 2005, sobota
ciotka
2005.8.21 13:46
mm — ok. 200 na godzinę
Siedlisko, Zwierzyniec koło Nowej Soli
pow. wschowski
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
21 sie 2005, niedziela
Jurek
2005.8.21 21:30
mm — ok. 50 na godzinę
występują prawie wszystkie gatunki jadalne, najmniej jest kozaków, najwięcej prawdziwków i podgrzybków. W ciągu dwóch godzin koszyk około 5 kg podgrzybków i prawdziwków i cała armia ludzi w lesie, to jeszcze wakacje
pow. słubicki
po zalogowaniu jest tu miejscowość/lokalizacja tak jak podana w doniesieniu linkowana do mapy google
21 sie 2005, niedziela
andrzej
2005.8.22 09:40
mm — ok. 100 na godzinę
Sa Rydze, ok 120 szt, wysyp borowika ok 100 szt, podgrzybka, Duzo grzybow splesnialych (biale jak mleko), podgrzybki - co drugi robaczywy!. kozaków i maślaków brak. Rydze zamarynowalem w occie, ponoc mozna je swieze zapeklowac w soli. Bede niezmiernie wdzieczny za przepis. Moj mail: skwarc@arcor. de pozdrowienia dla wszystkich grzybiarzy Andrzej Hamburg.