dolnośląskie - grzybobrania od 1 gru. do 31 gru. 2014

sezony 2014 1201-1231 dolnośląskie #6 (2 fot.) lubelskie #3 (1 fot.) łódzkie #6 (3 fot.) małopolskie #7 (6 fot.) mazowieckie #9 (7 fot.) podkarpackie #3 (2 fot.) pomorskie #2 (2 fot.) świętokrzyskie #2 (1 fot.) śląskie #16 (1 fot.) warmińsko-mazurskie #4 wielkopolskie #20 (16 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
31.gru 2014
elza (bez logowania)
(1/h) Wszystkim sympatykom portalu i Panu Markowi składam życzenia wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2015. Każdy dzień zbliża nas do kolejnego sezonu grzybowego, który miejmy nadzieje, będzie udany i każdy nazbiera pełne kosze zdrowych, pięknych grzybków - tego Wszystkim życzę. Elza
2014.12.31 14:22
23.gru 2014
gops10 (bez logowania)
(0/h) ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH GRZYBIARZY ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2015 :)
2014.12.23 23:17
23.gru 2014
dorota_baWx
(0/h) Wszyskim razem i każdemu z osobna Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku! życzy
2014.12.23 18:39
16.gru 2014
Piotr Słowiński (bez logowania)
(12/h) W lesie są jeszcze maślaki i Zielonki. Nie odwiedziłem podgrzybkowego lasu, więc w tej sprawie się nie wypowiem. Zielonki już nie występują masowo, ale jako powód spaceru po lesie nadają się idealnie
2014.12.16 16:17
10.gru 2014
deryl (bez logowania)
(4/h) Kilka prawdziwków się uchowało, niestety w domu okazało się że kapelusze to sito: (
2014.12.11 23:38
(0/h) Zadnego grzybka, koniec sezonu.
2014.12.8 06:52
sezony 2014 1201-1231 dolnośląskie #6 (2 fot.) lubelskie #3 (1 fot.) łódzkie #6 (3 fot.) małopolskie #7 (6 fot.) mazowieckie #9 (7 fot.) podkarpackie #3 (2 fot.) pomorskie #2 (2 fot.) świętokrzyskie #2 (1 fot.) śląskie #16 (1 fot.) warmińsko-mazurskie #4 wielkopolskie #20 (16 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

dolnośląskie - grzybobrania od 1 gru. do 31 gru. 2014

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji