śląskie - grzybobrania od 2 paź. do 8 paź. 2006

sezony 2006 1002-1008 dolnośląskie #6 kujawsko-pomorskie #4 lubelskie #5 łódzkie #8 mazowieckie #4 opolskie #1 podkarpackie #1 podlaskie #4 pomorskie #1 świętokrzyskie #5 śląskie #8 wielkopolskie #9 zachodniopomorskie #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
Po zalogowaniu jest tu pokazany plan województwa z naniesionymi miejscowościami doniesień.
8.paź 2006
didi (bez logowania)
(187/h) Jeździmy tam na grzyby dokladnie co tydzien i zawsze tam to znajdujemy
2006.10.9 15:43
8.paź 2006
romo (bez logowania)
(1/h) niedzielny spacer po lesie, 90% opieńka miodowa, 10% prawdzwki, maślaki i koźlarze
2006.10.8 20:18
7.paź 2006
maceq (bez logowania)
(5/h) podgrzybek brunatny, w lesie jest bardzo sucho wiec przez nastepny ydzien przynjamniej grzybow nie bedzie
2006.10.7 21:53
7.paź 2006
fasola3 (bez logowania)
(15/h) grzyby raczej stare ale zdrowe. Mało nawet niejadalnych młodych.
2006.10.7 20:57
5.paź 2006
PMat (bez logowania)
(12/h) Zbierałem głównie podgrzybka, trafiłem parę prawdziwków Mało grzybów młodych - przeważają osobniki starsze nadgryzione przez ślimaki. Z obserwacji inne grzyby to też przeważnie osobniki starsze
2006.10.5 16:18
4.paź 2006
alwesz (bez logowania)
(10/h) Słabizna totalna - czsem nawet przez 0,5 godziny nic nie znalazłem. Lasy generalnie suche - brak opadów!!!
2006.10.5 12:21
4.paź 2006
grzybiarz (bez logowania)
(25/h) Cieniutko ale warto pochodzić i zawsze coś można nazbierać. Prawdziwków generalnie brak!!
2006.10.5 12:19
4.paź 2006
pepe (bez logowania)
(30/h) kilka borowików (jeden duży i zdrowy) podgrzybki i maślaki
2006.10.4 14:36
sezony 2006 1002-1008 dolnośląskie #6 kujawsko-pomorskie #4 lubelskie #5 łódzkie #8 mazowieckie #4 opolskie #1 podkarpackie #1 podlaskie #4 pomorskie #1 świętokrzyskie #5 śląskie #8 wielkopolskie #9 zachodniopomorskie #1 aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

śląskie - grzybobrania od 2 paź. do 8 paź. 2006

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji