Wpisy GRej - 2008r.dla Tricholoma focale (Fr.) Ricken

statusy wpisu znaleziska (i kolor tła nagłówka w zestawieniach)

Na etapie edycji przez zgłaszającego:
• przygotowywany - w trakcie edycji przez zgłaszającego, pokazywany tylko jemu i widoczny w zestawieniu dla kustoszów,
• gotowy - edycja zgłoszenia zakończona, widoczny dla wszystkich,
Na etapie obecności w bazie GRej:
• przyjęty - do bazy GRej ale niezweryfikowany, widoczny dla wszystkich,
• zweryfikowany - sprawdzone oznaczenie i poprawność formalna, widoczny dla wszystkich,
• odrzucony - z wadami, widoczny dla zgłaszającego i kustoszów, może na prośbę zgłaszającego wrócić do statusu 'przygotowywany',
• w koszu - usunięty, widoczny dla kustoszów, technicznie możliwe przywrócenie lub trwałe usunięcie.
id zgłaszający data zgłoszenia
status wpisu
ID 115 264 Mirosław Wantoch-Rekowski 22 wrz 2008
-przyjety-
oznaczenie: Tricholoma focale
lokalizacja: Tuszkowy-Kaszuby, CB14
data zbioru: 14 wrz 2008
sielisko, podłoże, sposób wzrostu: Las sosnowy, W ziemi, dwa stanowiska po 3 owocniki oddalone o 100 m
leg. det. Mirosław Wantoch-Rekowski
eksykat: tak,zostanie wysłany do Kustosza Bazy
uwagi: fot.203228 fot.203229 [notatka: nie] [fotografie: tak]
ID 119 560 Mirosław Wantoch-Rekowski 27 paź 2008
-przyjety-
oznaczenie: Tricholoma focale
lokalizacja: Białogóra Morze Bałtyckie, CA36
data zbioru: 19 paź 2008
sielisko, podłoże, sposób wzrostu: nadmorski las sosnowy, W ziemi ściółce chrobotki, jeden owocnik
leg. det. Mirosław Wantoch-Rekowski
eksykat: tak,zostanie wysłany do Kustosza Bazy
uwagi: fot.213001 [notatka: tak] [fotografie: tak]
ID 122 290 Jacek Nowicki 7 gru 2008
-przyjety-
oznaczenie: Tricholoma focale
lokalizacja: 1 km SW,Kudłatka,gm.Radomsko, DE55
data zbioru: 2 lis 2008
sielisko, podłoże, sposób wzrostu: rzadki las sosnowy w pagórkowatym,piaszczystym terenie, na ziemi,w ściółce, grupa kilkunastu owocników
leg. det. Jacek Nowicki
eksykat: tak,wyślę Ani
uwagi: fot.219844
fot.219845
fot.219846 [notatka: nie] [fotografie: tak]
ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji