Emil.E. - grzybobranie 23 lis 2021, wtorek

sezony 2021 1115-1231 SL dolnośląskie #19 (16 fot.) kujawsko-pomorskie #2 (2 fot.) lubelskie #14 (13 fot.) łódzkie #10 (10 fot.) lubuskie #21 (20 fot.) małopolskie #22 (20 fot.) mazowieckie #59 (55 fot.) opolskie #1 (1 fot.) podkarpackie #7 (7 fot.) podlaskie #2 (2 fot.) pomorskie #12 (10 fot.) świętokrzyskie #9 (9 fot.) śląskie #77 (72 fot.) warmińsko-mazurskie #20 (20 fot.) wielkopolskie #42 (35 fot.) zachodniopomorskie #15 (13 fot.) woj. nieokreślone #4 (2 fot.) zagranica #3 (3 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Witam ponownie ze śródziemia. Tak jak wczoraj sobie obiecałem, tak i dzisiaj zrobiłem. O godz. 8 przy słonecznej pogodzie byłem już w Koskach. Niewielki przymrozek na skraju lasu oszronił podłoże. W głębi lasu już go nie było. Pozwoliło mi to na znalezienie garstki kurek oraz gąsek niekształtnych, co w połączeniu z wczorajszymi podgrzybkami daje trio, a jak do nich dołożę duet świerzutkich jajek prosto od kur sąsiadki, to będę miał na romantyczną kolację we dwoje przy świecach. To tak nawiasem. Około godz. 10,00 pogoda radykalnie się zmieniła, wiatr i śnieg i trzeba było się ewakuować. 😩
sezony 2021 1115-1231 SL dolnośląskie #19 (16 fot.) kujawsko-pomorskie #2 (2 fot.) lubelskie #14 (13 fot.) łódzkie #10 (10 fot.) lubuskie #21 (20 fot.) małopolskie #22 (20 fot.) mazowieckie #59 (55 fot.) opolskie #1 (1 fot.) podkarpackie #7 (7 fot.) podlaskie #2 (2 fot.) pomorskie #12 (10 fot.) świętokrzyskie #9 (9 fot.) śląskie #77 (72 fot.) warmińsko-mazurskie #20 (20 fot.) wielkopolskie #42 (35 fot.) zachodniopomorskie #15 (13 fot.) woj. nieokreślone #4 (2 fot.) zagranica #3 (3 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

Emil.E. - grzybobranie 23 lis 2021, wtorek

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji