Villain - grzybobranie 26 wrz 2020, sobota

sezony 2020 0921-0927 SL dolnośląskie #28 (23 fot.) kujawsko-pomorskie #13 (6 fot.) lubelskie #11 (8 fot.) łódzkie #31 (22 fot.) lubuskie #5 (2 fot.) małopolskie #56 (47 fot.) mazowieckie #39 (21 fot.) opolskie #12 (6 fot.) podkarpackie #20 (13 fot.) podlaskie #8 (5 fot.) pomorskie #40 (32 fot.) świętokrzyskie #11 (11 fot.) śląskie #82 (73 fot.) warmińsko-mazurskie #20 (11 fot.) wielkopolskie #17 (10 fot.) zachodniopomorskie #14 (11 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
Patrząc na warunki pogodowe dzisiejszego dnia, najrozsądniej było się wybrać na grzybki dopiero koło południa. Godzina 6 rano, ciemno, mokro.. krótka dyskusja gdzie jechać. Miały być Rudy, miały Gliwice, niestety kolega na zmianę ubrań nie wziął i przy 60-tce w mokrych ciuchach mu 4-5 godzin siedzieć nie dam. Nie wspominając o moim biednych fotelach w samochodzie. Dlatego gdzie najbliżej, czyli las mieszany, przeryty przez dziki. 2 dorodne prawdziwki o żółtym spodzie, ok. 35 podgrzybków w wieku średnim i przedemerytalnym, szkolnej młodzieży może z 5 szt. Do tego 3 maślaki i 4 rydze. Wsio zdrowe
sezony 2020 0921-0927 SL dolnośląskie #28 (23 fot.) kujawsko-pomorskie #13 (6 fot.) lubelskie #11 (8 fot.) łódzkie #31 (22 fot.) lubuskie #5 (2 fot.) małopolskie #56 (47 fot.) mazowieckie #39 (21 fot.) opolskie #12 (6 fot.) podkarpackie #20 (13 fot.) podlaskie #8 (5 fot.) pomorskie #40 (32 fot.) świętokrzyskie #11 (11 fot.) śląskie #82 (73 fot.) warmińsko-mazurskie #20 (11 fot.) wielkopolskie #17 (10 fot.) zachodniopomorskie #14 (11 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

Villain - grzybobranie 26 wrz 2020, sobota

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji