KazanSky - grzybobranie 19 sty 2020, niedziela

sezony 2020 0101-0503 MZ dolnośląskie #16 (13 fot.) kujawsko-pomorskie #10 (9 fot.) lubelskie #5 (5 fot.) łódzkie #9 (7 fot.) lubuskie #1 małopolskie #41 (38 fot.) mazowieckie #34 (33 fot.) opolskie #1 podkarpackie #19 (18 fot.) podlaskie #16 (12 fot.) pomorskie #17 (11 fot.) świętokrzyskie #4 (3 fot.) śląskie #100 (94 fot.) warmińsko-mazurskie #15 (13 fot.) wielkopolskie #5 (5 fot.) zachodniopomorskie #5 (5 fot.) woj. nieokreślone #4 (4 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu
© fotografia została załączona przez informatora o grzybobraniu; z pytaniem o jej wykorzystanie poza ramami systemu monitorowania występowania grzybów grzyby.pl należy kontaktować się bezpośrednio z autorem fotografii a nie ze mną (kontaktu do autora zdjęcia zwykle nie posiadam)
las iglasty - jadalnych brak. Witajcie. Dzisiaj postanowiłem odwiedzić część iglastą lasu, być może straciłem szansę na kurki w liściastym, ale iglakom też się coś należy. A i widoki przyjemniejsze od jaskrawozielonych mchów przez zielone świerki po ciemnozielone sosny. Grzybków jadalnych co prawda tam nie znalazłem, ale obiektów do foto nie brakowało. Najbardziej już drugi raz z rzędu oczarowały mnie niesamowite rozszczepki pospolite. A i muszę się przyznać do kolejnego "fo pa" którego się dopuściłem, a co najgorsze karmiłem nim Was. Sorki - szczegóły w komentarzu. Pozdrawiam
sezony 2020 0101-0503 MZ dolnośląskie #16 (13 fot.) kujawsko-pomorskie #10 (9 fot.) lubelskie #5 (5 fot.) łódzkie #9 (7 fot.) lubuskie #1 małopolskie #41 (38 fot.) mazowieckie #34 (33 fot.) opolskie #1 podkarpackie #19 (18 fot.) podlaskie #16 (12 fot.) pomorskie #17 (11 fot.) świętokrzyskie #4 (3 fot.) śląskie #100 (94 fot.) warmińsko-mazurskie #15 (13 fot.) wielkopolskie #5 (5 fot.) zachodniopomorskie #5 (5 fot.) woj. nieokreślone #4 (4 fot.) aktualne występowanie grzybów napisz o grzybobraniu

KazanSky - grzybobranie 19 sty 2020, niedziela

ta strona być może używa ciasteczek (cookies), korzystając z niej akceptujesz ich użycie — więcej informacji